Welcome to Responding

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

N8wach3

New launcher doesn't start

25 posts in this topic

23 minutes ago, ReddieStripe said:

There was an error in the XML document for the launcher, it will be fixed and reuploaded, just hold tight!

This has been resolved.

Please redownload the zip please

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, mca0004 said:

I download it from the banner just a few minutes ago, but I'm having the same problem.

fixed now we had to rewrite the patch core system to get it to do it how we wanted it

so feel free to download it now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

Sometimes it give me a SHIM error and sometimes when I download and open it it gives me this error (including details):

 

************** Loaded Assemblies **************

mscorlib

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll

----------------------------------------

RespondingLauncher

    Assembly Version: 1.1.6264.39149

    Win32 Version: n/a

    CodeBase: file:///C:/Users/Melvin/Documents/New%20folder/RespondingLauncher.exe

----------------------------------------

System

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll

----------------------------------------

System.Windows.Forms

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll

----------------------------------------

System.Drawing

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll

----------------------------------------

System.Configuration

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll

----------------------------------------

System.Core

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll

----------------------------------------

System.Xml

    Assembly Version: 4.0.0.0

    Win32 Version: 4.6.1586.0 built by: NETFXREL2

    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll

----------------------------------------

 

 

************** JIT Debugging **************

To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this

application or computer (machine.config) must have the

jitDebugging value set in the system.windows.forms section.

The application must also be compiled with debugging

enabled.

 

 

For example:

 

 

<configuration>

    <system.windows.forms jitDebugging="true" />

</configuration>

 

 

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception

will be sent to the JIT debugger registered on the computer

rather than be handled by this dialog box.

 

 

 

 

************** Exception Text **************

System.BadImageFormatException: [C:\Users\Melvin\Documents\New folder\RespondingLauncher.exe] No string associated with token.

   at MHPatcher3LauncherWin.Validation.button1_Click(Object sender, EventArgs e)

   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)

   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)

   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)

   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)

   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)

   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)

   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)

   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)

   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)

   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

 

 

 

 

 

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

See the end of this message for details on invoking

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree very sorry everyone we have decided to dump the patch system since it is being the problem and only run the launcher as a validation system only which means the game files will be with the launcher in a zip but will not work unless run through the launcher aka the validation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also getting the launcher Validation issue as stated and posted by Mountaintown and I just purchased my copy and clicked on the banner after what I assume was the recent fixes to it, though I could be wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, TankGirl said:

I am also getting the launcher Validation issue as stated and posted by Mountaintown and I just purchased my copy and clicked on the banner after what I assume was the recent fixes to it, though I could be wrong.

hmm, i have just regenerated your key it could possibly work, if not i will be emailing you a version that will work for you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That fixed the first problem but now when I tell it to update, the launcher returns the windows "We are sorry the program has stopped working window."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disregard that last comment. For some reason after rebooting it worked. Sort of.. Now it says I am permanently logged in yet when I press start nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now